weekendreparatiekunstgebit.nl
reparatie kunstgebit weekend en avond. Kunstgebit reparaties en het vervaardigen van nieuwe protheses worden door ons verzorgd op basis van dag- en avondservice, zowel doordeweeks als in het weekend.
Reparatie kunstgebit in het weekend en avond. Kunstgebit reparaties en het vervaardigen van nieuwe protheses worden door ons verzorgd op basis van dag- en avondservice, zowel doordeweeks als in het weekend,

Bent u op zoek naar een adres voor de reparatie of het vervaardigen van een nieuw kunstgebit in het weekend of s'avonds? Bel:    06-53.297.184

openingstijden: 09:00 -21:00 uur.

Tandtechniek-Hillegersberg

Bergse Linker Rottekade362

              3056 LM Rotterdam

Kunstgebit reparaties en het vervaardigen van nieuwe protheses worden door ons verzorgd op basis van dag- en avondservice, zowel doordeweeks als in het weekend, ook wanneer u nog geen klant van ons bent. Wij staan 7 dagen per week, voor u klaar, inclusief de feestdagen. Al 25 jaar is Tandtechniek-Hillegersberg een begrip in de regio Rotterdam maar ook daarbuiten.

Originele sterkte

Het repareren van een kunstgebit is niet alleen even lijmen. Wij vernieuwen het kunsthars rond de breuk met behulp van een gipsmodel. Hierdoor is de reparatie onzichtbaar en behoud de prothese de originele sterkte en pasvorm.

 Waarschuwing: Plak niet zelf met b.v. secondenlijm. De prothese zal weer breken en de breukvlakken lossen zodanig op dat het repareren moeilijker wordt. Het repareren van uw prothese kunt u daarom het beste aan de tandtechnicus overlaten.

Oorzaak oplossen

Na het repareren, is de prothese net zo sterk als voor de breuk.

Het advies is wel om de oorzaak aan te pakken.

Bij het laten vallen van de prothese is de oorzaak duidelijk. Bij het breken van het kunstgebit bij normaal gebruik zal het aan de pasvorm liggen. De oplossing hiervoor is door er een nieuwe basis in te persen het zogenaamde rebasen. Zowel voor het repareren als voor het rebasen zijn binnen het uur te realiseren.

 

 

Reacties

Familie van Dijk uit Gouda op 27-06-2013 19:07

Top Jan, Bedankt dat je ons nog zo laat hebt geholpen. Morgenochtend vliegen we naar de zon!

henk op 10-08-2013 18:35

hallo jan, bedankt voor de snelle service helemaal top bedankt

Hans den Brinker op 27-12-2016 03:31

Jan nog van harte bedankt voor het repareren van mijn bovengebit. Ik voel mij ook gelijk weer een heel stuk beter en de service die jij dan ook geboden hebt, was dan ook met recht top te noemen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld